Forlovelsesringe

Forlovelsesringe fra Halberstadt
Forlovelsesringe
Forlovelsesringe fra Halberstadt

At købe en forlovelsesring til sin udkårne er ikke blot et køb. Det er den mest betydningsfulde beslutning og allermest hengivne hensigt, der ligger bag. Ringen fungerer som et symbol på jeres kærlighed. Af den årsag skal forlovelsesringen være den helt rigtige for jer som par. Da den ene part ikke selv er med inde over beslutningen, må partneren gøre sig umage ved købet af ringen. Vi giver her nogle gode råd til, hvad der bør overvejes ved køb af en forlovelsesring.

Valg af forlovelsesring

Forlovelsen er den mest betydningsfulde beslutning, og afspejler parrets hengivenhed til hinanden. Forlovelsesringen fungerer som et symbol på den aftale om ægteskab som parret indgår, ligesom den symboliserer det bånd, der binder parret sammen. Ringen symboliserer parrets forelskelse og tro på evig kærlighed, hvorfor designet af ringen skal være evigt smukt. Et tidløst og klassisk design er en god beslutning, når det gælder forlovelsesringen.

Vælg ringen med omhu

Forlovelsesringen vil blive båret hver dag, og den skal derfor kunne holde til hverdagsbrug i en livstid. Derfor bør man eksempelvis vælge en ring hvor diamanterne bliver beskyttet af en god fatning. Vi vil kunne hjælpe dig med at finde frem til et design, der er bygget til hverdagsbrug.

Størrelse

Det er vigtigt ikke at bekymre sig om størrelsen på ringen, da mange faktorer påvirker valg af størrelse. Det den udkårne vil huske ved frieriet, er ringens udtryk og design, og ikke hvorvidt ringstørrelsen passer perfekt. Parret kan altid komme ind i vores forretning og få ringen tilpasset efter forlovelsen, så den passer perfekt.

Tryghed & rådgivning

Det er vigtigt, at du er tryg ved det køb, du foretager, hvorfor vi hjælper dig igennem processen med praktiske såvel som designmæssige råd, så den rigtige forlovelsesring findes, som vil klæde din kommende forlovedes hånd i mange år herefter.

Udvalg af forlovelsesringe

Udvalg af forlovelsesringe

I kombination med vielsesringe

Ved valg af kombination af forlovelses- og vielsesringe er det vigtigt at disse komplementerer hinanden. De viste kombinationer er en inspiration til hvordan ringene kan kombineres. Besøg butikken for at se flere kombinationer, og få råd og vejledning.

Søg

Hvad leder du efter?

Søg

Hvad leder du efter?